У Хмельницькому шахрай, представившись високопосадовцем, ошукав директора приватної фірми

Фото: ілюстративне

У Хмельницькому шахрай, представившись високопосадовцем, під приводом збору коштів на потреби ЗСУ шахрайським шляхом заволодів грошовими коштами в розмірі 50 000 гривень.

До поліції звернувся директор однієї з приватних фірм із заявою про вчинення шахрайських дій.

Так, із власниками приватного підприємства зв’язався невідомий чоловік, який представився високопосадовцем. Зловмисник повідомив, що вони залучають підприємців області до збору коштів на придбання бронежилетів та тепловізорів для українських військових.

В подальшому шахрай надіслав «офіційного» листа, де був вказаний рахунок, на який і були перераховані гроші. Та коли директор приватної фірми почав перевіряти інформацію, стало зрозуміло, що це була шахрайська схема, інформують у поліції.

За даним фактом працівниками Хмельницького райуправління поліції розпочато досудове розслідування за ознаками ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Поліція просить громадян бути обачними і закликає всіх охочих надсилати фінансову допомогу винятково на офіційні рахунки і тільки після перевірки інформації або через перевірені благодійні фонди.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне