У Старокостянтинові працівники кримінальної поліції затримали молодика, який викрав цигарок на суму близько 31 тис гривень

Фото: Поліція Хмельницької області
Слідчі за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили зловмиснику підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану).
 
Чоловік вчинив крадіжку вночі 2 жовтня. Пошкодивши вітрину в кіоску по вулиці Івана Франка, він викрав тютюнові вироби на загальну суму близько 31 тисячі гривень.
 
Уже на ранок правоохоронці в результаті оперативно-пошукових заходів встановили особу крадія. Ним виявився 22-річний житель Чернігівської області. Правопорушника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Поліцейські вилучили близько 300 пачок дорогих цигарок, які порушник залишив вдома у своєї знайомої.
 
За даним фактом слідчі розпочали досудове розслідування за ч. 4 ст. 185 (Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) і за процесуального керівництва прокуратури уже оголосили молодику про підозру. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне