30 діб арешту присудили 18-річному хлопцю за пограбування магазину

Фото: kma.court.gov.ua

Білогірський районний суд визнав 18-річного жителя Теофіпольського району винним у крадіжці з проникненням до приміщення (ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу) і призначив йому 30 діб арешту. Раніше судимий студент училища вчинив злочин ще будучи неповнолітнім.

У листопаді минулого року близько опівночі молодик крізь вікно проник до сільського магазину і викрав звідти знайдені 1,5 тис. грн. і товарів на суму майже 100 грн. Перед обличчям Феміди хлопець свою вину визнав і щиро розкаявся, матеріальні втрати потерпілій відшкодував.

“Оцінюючи викладені обставини у їх сукупності з урахуванням суспільної небезпеки скоєного злочину, особи винного та обставин, які пом’якшують та відсутності таких, що обтяжують покарання, характер вчиненої крадіжки, розмір викраденого майна, суд вважає за можливе призначити обвинуваченому … покарання за ч. 3 ст. 185 КК України із застосуванням ст.69 КК України”, – йдеться у вироку.

Відтак суд обрав хлопцю більш м’яке покарання, ніж передбачено у санкції ч.3 ст.185 КК. Наразі вирок вже набрав законної сили.

Прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне