Волонтери Хмельниччини приймали вітання

головна
Фото: www.adm-km.gov

Генеральна Асамблея ООН в 1985-му році на 40-й сесії у спеціальній резолюції запропонувала урядам відзначати 5 грудня як «Міжнародний день волонтерів в ім’я економічного і соціального розвитку». Цим самим закликати їх здійснювати заходи для спонукання людей у всіх сферах діяльності пропонувати свої послуги як волонтерів.

5

www.adm-km.gov

Сьогодні волонтери – це люди, які допомагають нашим захисникам на Сході держави і теплим словом, і добрим ділом. Також допомагають дітям і дорослим, піклуються про здоров’я людей і тварин, їхній комфорт і безпеку. Нерідко волонтерам доводиться ризикувати власним життям заради порятунку інших.

6

www.adm-km.gov

7

www.adm-km.gov

З цієї нагоди в обласній державній адміністрації відбулися урочисті заходи. Привітати волонтерів та представників волонтерських рухів, які за покликом серця допомагають людям, не чекаючи винагород, завітали перший заступник голови адміністрації Володимир Кальніченко. Також заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, представники силових структур  та інші поважні гості.

Володимир Кальніченко зачитав слова вітання від голови обласної державної адміністрації Вадима Лозового.

«Всенародний волонтерський рух, що народився в Україні після Революції Гідності та внаслідок російської агресії – є свідченням єдності України і зрілості громадянського суспільства. Кожен з вас добровільно присвятив своє життя служінню Україні, громаді, людям. Волонтери Хмельниччини працюють в багатьох сферах життя де потрібна допомога, милосердя, співчуття. Та найбільший  волонтерський рух пов’язаний із допомогою нашим бійцям на Сході України. Завдяки вашій сміливості, рішучості, великій праці наші військові отримали величезну підтримку. Ваш вклад в зупинку російської агресії, в недопущення повномасштабної війни безцінний. Я щиро дякую Вам і низько вклоняюсь. Дорогі волонтери, щиро бажаю Вам мирного неба, здоров’я, сил! Нехай буде невичерпною криниця ваших добрих сердець! Слава Україні!».

Також кращим волонтерам було вручено Почесні грамоти та  подяки обласної державної адміністрації.

IMG_3307

www.adm-km.gov

В продовження заходу на адресу волонтерів лунало чимало вітань від поважних гостей та вручено безліч нагород. Гарного настрою присутнім додала концертна програма.

9

www.adm-km.gov

Прес-служба Хмельницької ОДА

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне