«Зимова подорож» для маленьких хмельничан

головна1
Фото: khm.gov

В суботу на сцені «Різдвяного ярмарку», що біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка, для маленьких хмельничан міський Центр по роботі з дітьми та підлітками провів конкурсно-ігрову програму «Зимова подорож». Це був цікавий та пізнавальний захід для різновікової категорії дітей. Учасники «подорожі» мали змогу порадіти, побігати, пострибати, поспівати та потанцювати. Дітлахи охоче брали участь у різноманітних іграх та цікавих конкурсах.

11

khm.gov

У заході взяли участь підлітковий клуб «Індіго» з танцем «Цукерки», підлітковий клуб «Гепард» із сценкою «Самозахист», підлітковий клуб «Вікторія» з «Веселою руханкою».

22

khm.gov

Учасники розваг отримали не лише позитивні та яскраві емоції, але й солодкі призи від міського Центру по роботі з дітьми та підлітками за місцем проживання.

33

khm.gov

Повідомляє сайт Хмельницької міської ради. 

Нагадаємо, дітям Шепетівської школи-інтернат влаштували подорож до Польщі. В декого новорічно-різдвяні свята ще не почалися, а діти Шепетівської школи-інтернату вже отримали незабутній подарунок – подорож у Польщу! 18 дітей, директор та вчитель польської мови школи стали учасниками Міжнародного проекту «НАВЧАЄМОСЯ РАЗОМ», присвяченого 100-річчю незалежності нашої найближчої сусідки – Польщі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне