Бонні та Клайд на Хмельниччині: поліцейські затримали кримінальний дует

Поліцейські затримали кримінальний дует за підозрою у вчиненні розбійного нападу та ряду крадіжок
Фото: hm.npu.gov.ua

Вчора, 21 лютого, детективи Хмельницького відділу поліції спільно з працівниками карного розшуку затримали 32-річного мешканця Чернігова та 24-річну жительку Чернівецької області, які вчинили розбійний напад на магазин та скоїли в обласному центрі декілька крадіжок.

Вчора близько 13.30, перебуваючи в одному із магазинів, що по вулиці Івана Франка, зловмисники скляною пляшкою нанесли декілька ударів по голові 57-річній продавчині, спричинивши їй струс головного мозку, після чого викрали з каси тисячу гривень і втекли геть.

Проаналізувавши відео з камер спостереження, працівники поліції оперативно вирахували і затримали зловмисників. Ними виявились 32-річний житель Чернігова та його 24-річна подруга із Сокирян Чернівецької області. Чоловік — крадій зі стажем. Він уже близько 8 разів притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини.

Як з’ясували правоохоронці, зловмисники приїхали до Хмельницького 20 лютого і оселились в одному із готелів. Того ж дня вчинили ще дві крадіжки мобільних телефонів, які одразу ж здали до ломбарду, а гроші витратили на проживання та розваги.

Наразі чоловіка та жінку затримали за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм доведеться відповідати за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Наразі слідчі дії тривають. Зокрема, їх перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів в інших областях.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Хмельниччині викрито групу, яка виготовляла та збувала фальсифікований алкоголь

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне