Депутат Хмельницької міської ради достроково припинив свої повноваження

Фото: facebook Сергій Костецький

Депутат Хмельницької міської ради VIІІ скликання Сергій Костецький, обраний від партії «За майбутнє», достроково припинив свої повноваження.

Про це йдеться у рішенні позачергової сесії міськради та зверненні депутата у соцмережі.

«З почуттям поваги до вас, повідомляю, що у зв’язку із поважною причиною, складаю свої повноваження як депутата Хмельницької міської ради VIII скликання.

За дуже насичений та активний період роботи на виборчому окрузі, комісіях і сесіях міської ради, я отримав неоціненний досвід та знання, познайомився з багатьма щирими людьми, патріотами нашого міста та країни.

Депутатство – це про відданість справі, довіру, патріотизм і щирість людей, активність молоді, об’єднання зусиль задля збереження суверенності і цілісності, унітарності та соборності України !

Мав за честь працювати з кожним із вас – мешканцями та активістами міста, міським головою, депутатами, працівниками апарату ради та комунальних структур, громадськими, волонтерськими і благодійними організаціями.

Дякую вам, мешканці, за довіру і підтримку, вірні поради та чудові пропозиції!» – йдеться у дописі у Фейсбук Сергія Костецького.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне