Діти та дорослі з Маріуполя відвідали кінологічний центр поліції Хмельницької області

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зустріч пройшла дуже душевно, адже екскурсію кінологічним центром для гостей проводила інспектор-кінолог Інна Герасімова, яка сама була змушена покинути Маріуполь після окупації.

Центр «Я — Маріуполь» розпочав свою роботу в Хмельницькому у червні минулого року. Він займається наданням юридичної, соціальної, медичної, психологічної допомоги Маріупольцям. У тому числі — організацією навчання та дозвілля дітей-переселенців.

Маріупольці вже відвідували музей органів внутрішніх справ Хмельниччини. Були й в кінологічному центрі. І той візит їм так сподобався, що попросили прийняти їх знову.

У кінологічному центрі гостям спочатку розповіли про породи та особливості службових собак, методи їх навчання. А потім дітки та дорослі мали змогу безпосередньо познайомитись із вихованцями центру і навіть спробувати себе в ролі кінологів.

https://hm.npu.gov.ua/

Особливо діткам сподобався грайливий спанієль Бім, який навіть уміє рахувати до п’яти, а також хмельницький Патрончик — лабрадор, який займається пошуком вибухівки.

Екскурсію центром гостям провела Інна Герасімова, яка сама є переселенкою з Маріуполя.

— Це так цінно зустріти тут своїх земляків, — говорить Інна. — І я дуже рада, що ми з нашими чотирилапими помічниками змогли сьогодні подарувати їм приємні емоції.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне