До 5 років позбавлення волі засудили жінку, яка намагалась підкупити поліцейського

1
Фото: hm.npu.gov

Щоб уникнути кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, жінка запропонувала хабара начальнику кримінальної поліції Старокостянтинівського відділу поліції. Поліцейський повідомив про цей факт керівництво та місцеву прокуратуру, і 46-річну жінку затримали прямо під час передачі коштів.

За інформацією прес-служби правоохоронців, у вересні 2018 року працівниками слідчого відділу Старокостянтинівського ВП спільно з колегами із Хмельницького управління Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України за процесуального керівництва місцевої прокуратури було задокументовано факт надання неправомірної вигоди заступнику начальника — начальнику сектору кримінальної поліції Старокостянтинівського відділу поліції.

Жителька одного із сіл району, щоб уникнути кримінальної відповідальності за наркозлочини, запропонувала поліцейському хабар. Капітан поліції одразу повідомив про цей факт своє керівництво та місцеву прокуратуру, після чого жінку затримали прямо під час передачі 3 тисяч гривень правоохоронцю. До речі, зловмисниця раніше вже була судима за майнові злочини.

Нещодавно суд розглянув матеріали кримінального провадження і визнав жінку винною за двома статтями Кримінального кодексу України — ч. 3 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі, яка займає відповідальне становище) та ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, виготовлення та зберігання наркотичних засобів у великих розмірах без мети збуту). Їй визначили покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що на Хмельниччині поліцейські затримали 34-річну жінку, яка займалась збутом наркотиків. Працівники поліції затримали 34-річну зловмисницю під час чергового збуту канабісу. Варто зазначити, що минулого року жінка була засуджена за зберігання наркотиків (ст. 309 ККУ) і перебувала на умовному терміні покарання.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне