До Хмельницького СІЗО намагалися передати таблетки із написом “метадон-зн”

1
Фото: ДУ “Хмельницький слідчий ізолятор”

Завдяки проявленій пильності співробітниками державної установи «Хмельницький слідчий ізолятор» черговий раз попереджено потрапляння до охоронюваної зони заборонених предметів та речовин. Про це повідомляє прес-служба СІЗО. 

А саме, 23.05.2019 року близько 16:00 під час догляду вмісту посилки, яка була надіслана громадянином В з міста Волочиськ на ім’я засудженого В. 1976 року народження, працівниками установи виявлено 980 міліграм таблеток. Вони були запаковані в пластинки із написом «метадон – зн», та знаходилися в даній посилці.

Варто зазначити, що метадон – синтетичний наркотик опійної групи. В Україні використовується в замісній підтримуючій терапії, як засіб для лікування наркоманії. 

За цією подією повідомлено працівників поліції. Таблетки із написом на пластинці «метадон – зн» вилучено членами СОГ Хмельницького ВП ГУНП України в Хмельницькій області для проведення експертизи в НДЕКЦ МВС України.

Також по даному факту вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне