Доки патрульні здійснюють перевірку перевезень громадян, у Шепетівці ряд маршрутів відмінили

Фото: https://shepetivka.com.ua/

Патрульні поліцейські Хмельниччини у пасажирському громадському транспорті міжобласного сполучення перевіряють COVID-документи. Про це вони повідомили на своїй сторінці.

В ході патрулювання інспектори патрульної поліції спільно із працівником Держпродспоживслужби перевіряють достовірність сертифікатів про вакцинацію, документа, що підтверджує отримання однієї дози вакцини, негативного результату тестування на COVID-19 методом ПЛР або експрес-тесту на визначення антигену коронавірусу SARS-CoV-2, який чинний 72 години.

Відповідні правила застосовуються до міжобласних перевезень. Поліцейські перевіряють достовірність документів за допомогою встановленої на планшетах спеціальної програми.

Тим часом на шепетівському автовокзалі не дорахувались ряду автобусів, які сьогодні просто не вийшли у рейс. Зокрема на табло пише, що відмінено автобуси: Ізяслав – Шепетівка, Кам’янець-Подільський – Рівне, Шепетівка-Волочиськ, Шепетівка – Теофіполь, Хмельницький – Славута, Шепетівка – Яблунівка, Шепетівка – Марківці, Шепетівка – Жилинці і тд.

Анонімно перевізники деяких маршрутів поскаржились, що для них немає сенсу випускати автобуси в рейс, тому що вони їдуть практично порожні через вимогу мати пасажирам сертифікати вакцинації, повідомляє сайт міста Шепетівка.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне