ДТП з потерпілими сталися вчора в містах Славута та Кам’янець-Подільський

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Автопригоди з потерпілими вчора, 24 червня, сталися в містах Славута та Кам’янець-Подільський.

Так, близько 07.45 години в м. Славута по вул. Привокзальній 62-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «ВАЗ», допустив наїзд на 27-річну жінку та її 3-річну доньку, які рухались по узбіччю дороги.

У результаті ДТП дівчинка отримала тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та забою руки. Її госпіталізували до травматологічного відділення місцевої лікарні. Загрози життю та здоров’ю дитини немає.

Цього ж дня близько 18.10 години в Кам’янці-Подільському по вул. 30 Років Перемоги на зупинці громадського транспорту 64-річний водій маршрутного таксі допустив наїзд на 47-річного місцевого жителя.

https://hm.npu.gov.ua/

У результаті ДТП останній отримав тілесні ушкодження і був госпіталізований до травматологічного відділення місцевої лікарні. Його стан лікарі оцінюють як середньої тяжкості.

У двох випадках слідчі за фактами ДТП відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне