Фахівці Хмельницької АЕС монтують кисневі точки

Фото: http://www.golos.com.ua/

Коли у Нетішині в інфекційному відділенні місцевої медичної частини почав працювати шпиталь для хворих на коронавірус, працівники енергоремонтного підрозділу Хмельницької атомної станції оперативно допомогли облаштувати там систему подачі кисню.

Інформує “Голос України“.

Вони провели мережу від кисневої станції до інфекційного відділення, а потім змонтували три десятки кисневих точок у палатах. Тепер цю роботу продовжують і в терапевтичному відділенні. Там буде обладнано ще півтора десятка таких точок.

За час пандемії у шпиталь придбали чотири апарати штучної вентиляції легень. А нещодавно у працівників ХАЕС з’явилася можливість проходити тестування на купленому для станції пристрої лабораторного аналізу.

Частину нового обладнання вдалось одержати завдяки тому, що Атомпрофспілка України надала понад мільйон гривень допомоги медичним закладам міст-супутників атомних станцій. З-поміж інших нетішинська спеціалізована медико-санітарна частина отримала 150 тисяч гривень допомоги з резервного «Фонду Солідарності» Атомпрофспілки.

 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне