І знову 4 пожежі минулої доби довелось ліквідовувати вогнеборцям Хмельниччини

104
Фото: dsns.gov.ua/

Упродовж доби 26-27 листопада на території області з різних причин виникло 4 пожежі.

Ймовірно, через закорочення електромережі загорілись допоміжні споруди у приватних домоволодіннях села Томашівка Дунаєвецького району та самому райцентрі, де в результаті пожеж згоріли тонна сіна і тонна зерна. Вогнем пошкоджено покриття й перекриття будівель. Обидва загоряння довелось ліквідовувати рятувальникам 12 Державної пожежно-рятувальної частини. А для гасіння пожежі у селі, що було поширилась на площу 40 кв.м, залучались ще й місцеві пожежні команди із сусідніх сіл Томашівка та Дунаївці.

В ніч на 27 листопада в обласному центрі на вул. Курчатова виникла пожежа у підвалі дев’ятиповерхівки. Вірогідно, з причини необережності під час паління невстановленої особи. Вогнеборці 3 ДПРЧ блискавично ліквідували загоряння, що на той момент встигло пошкодити матрац, та запобігти ймовірному поширенню вогню на більшу площу, тим самим врятувавши мешканців будинку від імовірної пожежі.

І знову зайнявся торф, цього разу у с. Глядки Волочиського району. Упродовж щонайменше 2-х годин бійці 26 ДПРП, 9 ДПРЧ та місцевої пожежної команди села Наркевичі приборкували 300 кв.м загоряння, з чим вони успішно впорались та запобігли розповсюдженню вогню на більшу площу.

В результаті пожеж ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне