«Я не думав, що таке можливо… Дякую, що Ви є…», — врятований чоловік розповів, як йому допомогли надзвичайники на річці Дністер

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

10 жовтня о 18:30 на водолазно-рятувальне відділення №4 ГУ ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про те, що в акваторії річки Дністер поблизу с. Устя, Кам’янець-Подільського району у воді люди подають сигнали про допомогу.

Інформує ГУ ДСНС України у Хмельницькій області.

Невідкладно до місця події прибули рятувальники. Як з’ясувалося, човен із двома людьми вийшов з ладу. Він дрейфував річкою та не міг дістатися до берега. На рятувальному човні надзвичайники доправили потерпілих на сушу цілими та неушкодженими.

Згодом, чоловік, якому надали допомогу, написав повідомлення на офіційну сторінку у Facebook, де дякував за порятунок.

Цитуємо його подяку: «Сьогодні близько 18:40 знаходившись на воді власним катером, я зателефонував на гарячу лінію ДСНС. Буквально за хвилин 5-7 мені зателефонував представник водолазного відділення і запитав мої координати та місце знаходження на воді. Ще за 5 хв. рятувальники були біля мене. Вони транспортували мій катер і спорядження на сушу…. Хочу щиро подякувати службі ДСНС! ДЯКУЮ ЩО ВИ Є… ЧЕСНО І БЕЗ ЗАЙВИХ СЛІВ… Я не розраховував, що таке можливо…. Це дійсно приємно відчувати, що в Україні йде напрямок Європейської культури та солідарності….»

Служба порятунку Хмельниччини закликає: не запливайте у місця із сильною течією, обов’язково перевіряйте плавзасіб перед виходом на воду та не забувайте про рятувальний жилет. Пам’ятайте — ці прості правила врятують вам життя!

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне