Як хмельничани Міжнародний день захисту дітей святкували

44
Фото: khm.gov.ua

У День захисту дітей для маленьких хмельничан влаштували театральний фестиваль «Чаро-дій». Про це повідомляє прес-служба Хмельницької міської ради. 

В Хмельницькому з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей влаштували театральний фестиваль просто неба. На літній сцені біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка вихователі дошкільних навчальних закладів, учні шкіл, вихованці театральних гуртків подарували маленьким хмельничанам театральну феєрію. Під час свята усі глядачі поринули у чарівний світ казок, мали можливість погратися із юними акторами і потанцювати.

1

khm.gov.ua

Відкрили свято вихователі вихователі ХЗДО №11 «Золота рибка» флешмобом казкових героїв. Діти були в захваті від того, як весело танцюють герої улюблених мультфільмів. Вихованці театрального гуртка «Весельчана» запросили глядачів на прогулянку літнім лісом, розповіли про корисні ягоди та показали як весело можуть танцювати грибочки. Справжню лялькову виставу «Вередлива коза» та майстер-клас «Майстерня ляльководів» подарували присутнім учні хмельницької гімназії № 2. 

11

khm.gov.ua

Діти поринули у захоплюючий світ українських казок. Так, юні артисти представили глядачам казки «Колобок», «Круть-Верть», «Золотий півник» та інші.

Загалом, протягом трьох годин безперевного свята театру маленькі глядачі не відводили очей від сцени кожного разу зустрічаючи та проводжаючи артистів бурхливими оплесками.

4

khm.gov.ua

Нагадаємо, що 8 червня у Хмельницькому відбудеться фестиваль освітніх інновацій «Освітній хайп». Участь у проекті бере молодь від Щастя до Хуста, від Броварів до Татарбунарів. Проекти учасників рятували міську екологію, захищали права тварин та рятували дітей.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне