Який стан травмованих внаслідок ракетної атаки на Хмельниччині

Фото: https://suspilne.media/

Про це Суспільне Хмельницький розповів директор Хмельницької міської лікарні Валерій Гарбузюк.

“Пацієнти самостійно прийшли у травмпункт, отримали допомогу і пішли додому. Їх оглянули, зробили рентген, розібрались у ситуації, що немає нічого страшного. В однієї людини забій м’яких тканин, в іншої — тріщина фаланги другого пальця. При такому діагнозі травмованому поставили алюмінієвий каркас, щоб зменшити рухливість пальця, він зможе його зняти через тиждень”, — розповів директор лікарні.

За словами Валерія Гарбузюка, життю пацієнтів нічого не загрожує, потреби для повторного відвідування лікарні у них немає.

Нагадаємо, що 8 січня у Хмельницькому пролунали вибухи. У місті та області повітряна тривога оголошена з 06:20 ранку й тривала до 08:25. Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін сповістив про роботу ППО в області. О 07:44 у Хмельницькому втретє пролунав вибух. Загалом в області під час повітряної тривоги пролунало щонайменше 6 вибухів, написав Сергій Тюрін.

“На місцях ударів працюють оперативні та рятувальні служби. Зберігайте спокій та утримуйтесь від фото-відеофіксування наслідків прильотів, допоки працюють екстрені служби. Деталі згодом”, — йдеться у дописі.
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне