Ярмолинецький район: вогнеборці ліквідували пожежу житлового будинку, в результаті якої постраждало троє людей

Фото: www.adm-km.gov.ua

30 березня о 01:24 на Оперативно-координаційний центр Головного управління ДСНС у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу одного з житлових будинків у с. Виноградівка Ярмолинецького району.

Негайно за викликом було направлено підрозділи 1 та 22 Державних пожежно-рятувальних частин. Через віддаленість пожежно-рятувальних підрозділів від населеного пункту на момент прибуття вогнеборців пожежа встигла розповсюдитись на площу 30 кв.м. Рятувальникам довелося докласти неабияких зусиль, аби якнайшвидше приборкати полум’я та не допустити його подальшого поширення. Завдяки оперативним та злагодженим діям пожежу вдалося локалізувати о 02:05 та остаточно ліквідувати — о 02:23, проте вогонь встиг знищити покриття й перекриття, оздоблення стін та домашні речі.

www.adm-km.gov.ua

В результаті пожежі постраждали троє осіб — дві жінки 60-ти та 61-го року та 30-річний чоловік, який у той момент проходив повз. Як виявилось, помітивши дим, що здіймався над будинком, чоловік, не роздумуючи, кинувся до палаючої будівлі, всередині якої виявив двох непритомних жінок. Ризикуючи власним життям, молодий чоловік по черзі виніс обох постраждалих із задимленого приміщення на свіже повітря. Рятуючи життя іншим, чоловік сам отримав опіки. Усіх трьох травмованих було передано працівникам “швидкої” для надання необхідної медичної допомоги.

Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне