Юні хмельничани спробують стати “найсильнішими українцями”

35
Фото: google.com
14 та 15 вересня старшокласники Хмельницького й області покажуть свої міць та силу. Змагатимуться зі своїми однолітками з інших міст України за звання найсильніших школярів нашої країни.  Відбудеться це на 2х всеукраїнських спортивно-патріотичних змаганнях з гирьового спорту — Кубок “Ядровий герць” у Запоріжжі.

Окрім самого конкурсу, також на учасників й учасниць “Ядрового герцю” очікує й насичена культурно-розвиваюча програма. А саме екскурсії видатними й історичними місцями острову Хортиці та Запоріжжя, поїздки музеями зброї та козацтва, творчі виступи одноліток, спілкування з олімпійськими та паралімпійськими чемпіонами. Також театралізовані історико-патріотичні вистави та “козацькі вечорниці” з тематичними легендами й оповідками.

— Головна мета Кубку з гирьового спорту серед школярів — заохочення до здорового способу життя юнаків та дівчат, підвищення рівня майстерності та підтримка юних спортсменів. Та якісний активний здоровий відпочинок для підлітків і відродження традицій арти запорозького козацтва, — ділиться головна суддя змагань та багаторазова чемпіонка й рекордсменка світу й України з гирьового спорту — Любов Олександрівна Черепаха-Волкова.
 
У самому, ж, Хмельницькому, спортивні змагання з гирьового спорту пройдуть вже серед дорослих і ветеранів. Відбудуться вони з 19 по 22 вересня.
 
Нагадаємо, що Шепетівські вогнеборці приборкали пожежу житлового будинку.
 
 
Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне