Кам’янець-Подільський отримає кошти на реконструкцію стадіону імені Г.А. Тонкочеєва

Фото: kam-pod.gov.ua

Проект капремонту стадіону вже тривалий час був у переліку інвестиційних програм, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, а проектно-кошторисна документація була сформована ще у 2017 році. Передбачалося, що загальна вартість реконструкції – близько 12,5 млн. грн.

kam-pod.gov.ua

29 травня під головуванням голови Хмельницької ОДА Вадима Лозового відбулося засідання комісії з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору таких програм для фінансування їх у 2019 році. Було вирішено виділити з Фонду регіонального розвитку для стадіону частину коштів – 3 млн. грн, а загалом фінансування усієї суми буде відбуватися протягом трьох років.

Відповідно до проекту, заплановано облаштувати бігові доріжки, декілька спортивних секторів, газонне покриття футбольного поля.

Інформує сайт Кам’янець-Подільської міської ради

Нагадаємо, що 1 червня о 05:44 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одному із домогосподарств села Довжок. На місце виклику негайно було направлене черговий караул 6-ї Державної пожежно-рятувальної частини. Причина пожежі встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне