Хмельницькі поліцейські подарували справжнє свято вихованцям притулку «Щасливе дитинство»

1
Фото: hm.npu.gov

Цими вихідними працівники Головного управління Національної поліції Хмельницької області завітали у гості до вихованців підшефного дитячого притулку «Щасливе дитинство», що у Полонному. Про захід інформує прес-служба правоохоронців.

2

hm.npu.gov

— Це наш підшефний заклад і ми стараємося відвідувати його якомога частіше, щоб діти, позбавлені батьківської опіки і піклування, не відчували себе обділеними, — розповідає начальник Полонського відділення поліції Тарас Гуменюк, на території обслуговування якого розташований виховний заклад.

3

hm.npu.gov

До речі, притулок «Щасливе дитинство» з‘явився на Хмельниччині саме завдяки ініціативі правоохоронців. 

— Десять років тому працівники органів внутрішніх справ області зініціювали на місцевому телеканалі телемарафон по збору коштів на будівництво закладу. Він тривав майже півдоби і за цей час було зібрано практично половину потрібних коштів, — пригадує начальник ювенальної превенції обласного управління поліції Сергій Цимбалюк.  

0

hm.npu.gov.

Поліцейські приїхали не з пустими руками — діти отримали в подарунок спортивний одяг та солодощі.  

7

hm.npu.gov.

Та найбільше емоцій у малюків викликали показові виступи та спілкування з правоохоронцями. 

5

hm.npu.gov.

Бійці підрозділу поліції спеціального призначення продемонстрували, як вони працюють під час зупинки транспортного засобу з порушниками, затримання злочинців та звільнення заручників. 

8

hm.npu.gov.

Гучні оплески від маленьких глядачів отримали чотирилапі правоохоронці, які разом з поліцейськими-кінологами влаштували справжнє захоплююче шоу з переслідуванням та знешкодженням озброєних злочинців.  

Також вихованці отримали змогу ознайомитися з виставкою озброєння, спецзасобів та поліцейського транспорту. 

9

hm.npu.gov.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне