Хмельницькі слідчі направили до суду обвинувальний акт по ДТП, в результаті якої дві людини загинуло і дві травмувалися

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 25 травня поточного року, близько 18.20 години, на автодорозі «Стрий — Тернопіль — Кропивницький — Знам’янка» поблизу с. Шаровечка Хмельницького району. Водій одного з автомобілів загинув на місці, а його онучка згодом померла у лікарні.

Слідчі встановили, що 64-річний хмельничанин, рухаючись на автомобілі «Опель Віваро» в напрямку м. Тернопіль, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Рено Трафік» під керуванням 67-річного жителя м. Хмельницького, який завершував маневр розвороту та перебував на смузі руху в напрямку м. Хмельницький.

У результаті ДТП водій автомобіля «Рено Трафік» від отриманих травм загинув на місці події. Травмувалися також його 65-річна дружина та двоє онучок 10 і 5 років. Через місяць 10-річна дівчинка від отриманих під час аварії травм померла у лікарні. 

За фактом ДТП слідчі провели розслідування в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. 

Сьогодні, 25 вересня, обвинувальний акт відносно водія автомобіля «Опель Віваро» направлено до суду. Санкція вищезгаданої статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 5 до 10 років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне