Мер Старокостянтинова закликає записуватись у місцевий добровольчий батальйон

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

Звернення до мешканців Старокостянтинівської громади у соцмережі опублікував міський голова Микола Мельничук.

«Шановні мешканці Старокостянтинівської громади, хочу нагадати, що у нас сформований добровольчий батальйон, що потребує набору особового складу. Добровольці довели свою ефективність із початком російської агресії ще з 2014-го року; усі добровольці є втіленням патріотизму, мужності та відданості рідному краю та Україні.

Саме добровольчий батальйон надає змогу ставати до зброї усім охочим, незалежно від попередніх навичок військової підготовки: професійний військовий чи людина, яка ніколи не служила в армії — немає різниці, кожен із них має можливість стати добровольцем та здійснити найвищий обов’язок перед Батьківщиною.

Наш добровольчий батальйон потребує усіх, хто готовий захищати нашу громаду, особливо у час війни. Влада, волонтери та громадські організації надають широку підтримку, оскільки ми розуміємо важливість цього формування, шануємо вибір кожного його учасника. Тож якщо ви бажаєте стати добровольцем нашого батальйону — записуйтеся та ставайте до лав нашого батальйону!» – йдеться у дописі мера Старокостянтинова.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне