Мешканця Нетішина засуджено за колабораціонізм

Фото: https://t.me/SBUkr

На Хмельниччині засуджено прихильника “руZького міра”, який надавав державі-агресору інформаційну підтримку в підривній діяльності проти України. Жителю Нетішина суд призначив покарання — 5 років позбавлення волі.

Про це повідомляє управління СБ України у Хмельницькій області.

За інформацією відомства, мешканець Нетішина з початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну активно підтримував дії путінської влади.

“На своїй сторінці, у забороненій соціальній мережі, він системно “розганяв” кремлівську пропаганду, поширював антиукраїнські публікації, в яких вихваляв російських загарбників та виправдовував їхні воєнні злочини. Зокрема, 55-річний “путініст” розповсюджував наклепи на Збройні сили України, а натомість кадирівці та “оркестранти” Пригожина поставали у нього “визволителями”, які рятують світ від “неонацизма”, — йдеться у повідомленні.

Слідчі спецслужби задокументували проведення інформаційно-підривної діяльності на шкоду державній безпеці України фігурантом кримінального провадження. Суд визнав його винним та призначив покарання у виді 5 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне