Минулої доби на Хмельниччині горіла вантажівка та житловий будинок

1
Фото: km.dsns.gov

У Кам’янець-Подільському районі зайнялася автівка та господарча споруда. А на Старокостянтинівщині палав житловий будинок. Про пожежі повідомляє прес-служба ГУ ДСНС у Хмельницькій області.  

21 травня о 13:46 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу вантажного автомобіля, що виникла на околиці села Руда Кам’янець-Подільського району.

За вказаною адресою було скеровано чергове відділення рятувальників 6 Державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки злагодженості та оперативності бійців вогонь вдалось швидко приборкати. Остаточна ліквідація пожежі відбулась о 14:02.

Ймовірна причина загоряння – несправність рухомих вузлів та деталей.

Вже о 14:20 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в одному із житлових будинків села Семиреньки.

11

km.dsns.gov

Негайно за вказаною адресою було направлено чергове відділення рятувальників 19 Державної пожежно-рятувальної частини. На момент прибуття підрозділу площа пожежі сягнула 78 кв.м. Завдяки чітким та оперативним діям підрозділу пожежу було локалізовано о 15:02 та ліквідовано о 15:05. Таким чином будинок було врятовано від знищення вогнем.

Ймовірно, спричинив загоряння розряд блискавки.

Також 21 травня о 15:24 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про загоряння приватної господарчої споруди в одному із домогосподарств села Нігин Кам’янець-Подільського району.

22

km.dsns.gov

На момент прибуття рятувальників 35 Державного пожежно-рятувального поста та місцевої пожежної команди с. Гуменці будівля була охоплена вогнем на площі близько 120 кв.м. Вогнеборці діяли чітко і злагоджено, завдяки чому вдалось швидко приборкати полум’я. Пожежу локалізовано о 15:44 та остаточно ліквідовано о 15:47.

Травмованих та загиблих на пожежі не виявлено.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне