Минулої доби на Хмельниччині знову горів торф, житлові будинки та господарча споруда

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж 25 листопада вогнеборці області 4 рази залучалися до ліквідації пожеж, що виникли з різних причин.

Близько 8-ї ранку виникла пожежа у житловому будинку в с.Подолянське Віньковецького району. Прибувши за викликом, вогнеборці 27 Державного пожежно-рятувального поста за лічені хвилини ліквідували загоряння, що, ймовірно, виникло через порушення протипожежних правил під час розпалювання печі.

Швидше за все, з цієї ж причини загорілось в одному з житлових будинків села Добрин Ізяславського району. На ліквідацію 6 кв.м пожежі прибули вогнеборці 13 ДПРЧ та добровільної пожежної команди с. Плужне, з чим вони швидко впорались, доклавши усіх зусиль, аби не допустити поширення полум’я. Проте вогонь встиг знищити перекриття будівлі та тонну грубих кормів.

km.dsns.gov.ua

Вірогідно, через чиюсь необережність спалахнула господарча споруда у Кам’янці-Подільському на вул. Лесі Українки. 10 кв.м загоряння вдалось оперативно приборкати бійцям 6 ДПРЧ, які не дали вогню жодних шансів на розповсюдження.

І знову пожежа торфу у Хмельницькому районі, цього разу — поблизу хутора “Засадьки”, яку прибули гасити рятувальники 3 та 4 ДПРЧ. Загоряння на площі 800 кв.м підрозділам вдалося якнайшвидше ліквідувати та запобігти його подальшому поширенню.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне