Минулої доби на території Хмельниччини сталося три пожежі

Фото: km.dsns.gov.ua

Упродовж 18-19 листопада вогнеборці тричі залучалися до ліквідації пожеж.

О 06:20 18 листопада загорілось у дизельному відділенні магістрального тепловоза на перегоні Шепетівка-Ланівці між селами Білогородка та Двірець Ізяславського району. Пожежу довелось ліквідовувати вогнеборцям 13 Державної пожежно-рятувальної частини та місцевої пожежної команди с. Білогородка. Поширенню пожежі сприяли незадовільний стан доріг та віддаленість до місця події (понад 3 км). Бійці, прибувши за викликом, негайно взялися за ліквідацію загоряння, з чим їм вдалося остаточно впоратись о 06:45 та запобігти поширенню вогню на більшу площу і тим самим врятувати тепловоз від знищення вогнем.

km.dsns.gov.ua

Увечері того ж таки дня виникло загоряння у допоміжній споруді в одному із домогосподарств села Велика Левада Городоцького району. Вогонь довелось приборкувати рятувальникам 39 ДПРЧ, які одразу прибули за викликом. На той момент площа пожежі сягнула 70 кв.м. Полум’ям пошкоджено перекриття споруди та домашні речі.

km.dsns.gov.ua

А вже в ніч на 19 листопада в обласному центрі на провулку Успенському спалахнув приватний автомобіль Ford B-Max. Пожежу ліквідовано силами бійців 1 ДПРЧ, проте вогонь таки встиг знищити автомобіль, що загорівся, пошкодити бампер автомобіля Ford Mondeo, що стояв неподалік, та облицювання стіни сусіднього житлового будинку.

Причини усіх трьох загорянь наразі з’ясовують фахівці.

В усіх випадках ніхто не постраждав.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне