Минулої доби на території Хмельницького району сталося дві ДТП, в яких травмувалось двоє людей

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Аварії трапились поблизу с. Скаржинці та у м. Хмельницькому. В обох випадках поліцейські відкрили кримінальні провадження і наразі встановлюють обставини подій.

Одна з дорожньо-транспортних пригод сталась близько 19:10 години на автодорозі сполученням «Житомир — Чернівці», поблизу с. Скаржинці. 65-річний житель смт Ярмолинці, керуючи автомобілем «Chery Tiggo», скоїв наїзд на 27-річну жительку села Перегінка, яка переходила проїжджу частину дороги по нерегульованому пішохідному переході. Внаслідок аварії жінка отримала тілесні ушкодження і була госпіталізована в травматологічне відділення Хмельницької міської лікарні.

Інша ДТП сталася близько 20:10 години у місті Хмельницькому по вулиці Козацькій. Відбулося зіткнення між мотоциклом «HUSQVARNA СН50», за кермом якого перебував 21-річний місцевий житель, та автомобілем «Ford Mondeo» під керуванням 67-річного хмельничанина. В результаті аварії 16-річний пасажир мотоциклу отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований в хірургічне відділення Хмельницької міської дитячої лікарні.

https://hm.npu.gov.ua/

В обох випадках слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України і наразі встановлюють усі обставини події.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне