На депутата Кам’янець-Подільської міської ради відкрито кримінальне провадження

Фото: https://ngp-ua.info/

На депутата Кам’янець-Подільської міської ради Сергія Самсонюка відкрито кримінальне провадження за фактом протиправного заволодіння майном (ст. 206-2 ККУ) та підроблення, використання підроблених документів (ст. 358 ККУ).

Про інформують місцеві ЗМІ. У коментарі НГП обранець підтвердив цей факт: “Так, порушено. Це не перша і не остання в цій каденції”.

Кримінальна справа стосується призначення Самсонюка виконувачем обов’язків генерального директора комунального підприємства “Міськтепловоденергія”.

Як зауважив обранець, його було призначено 30 грудня на вакантну посаду заступника гендиректора з питань безпеки. Це зробив попередній керівник КП “Міськтепловоденергія” Валерій Гордійчук, якого звільнив міський голова. Тепер він оскаржує розпорядження мера у місцевому суді.

Нагадаємо, 31 грудня 2021 року міський голова Михайло Посітко мав намір представити нового керівника Комунального підприємства «Міськтепловоденергія» Олександра Похилка. Проте, ані його, ані нового керівника не впустили до адмінбудівлі підприємства.

Як писав НГП, 4 січня на сесії міський голова Кам’янця-Подільського Михайло Посітко звернувся до міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського, генпрокурора Ірини Венедіктової та місцевих прокуратур Хмельниччини стосовно ситуації, яка склалася на комунальному підприємстві “Міськтепловоденергія”.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне