На державному підприємства «НОВАТОР» змінився керівник?

На державному підприємства «НОВАТОР» змінився керівник?
Фото: Фото: fpkmo.org.ua

Про це свідчить Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР).

Скріншот з ЄДР

Підприємство було засноване в 1966 в структурі Міністерства радіопромисловості СРСР, як одне із підприємств із виготовлення бортового радіоелектронного, радіолокаційного, радіонавігаційного та іншого обладнання для авіаційної та аерокосмічної галузі.

У 2011 році ДП «НОВАТОР» ввійшло до складу Концерну «Укроборонпром».

У 1993 р. генеральним директором виробничого об’єднання «Новатор» став Анатолій Вдовиченко, а згодом перейшов на посаду директора ДП «Новатор». Саме у перші роки незалежності України Анатолій Вдовиченко взяв курс на освоєння нових напрямків, що і допомогло зберегти підприємство.

Анатолій Вдовиченко очолював підприємство чверть століття
Фото: rada.com.ua

Літаковими відповідачами, які виготовляють на ДП «Новатор», обладнано пасажирські і військові літаки України, Росії та інших країн СНД. Успішно освоюється система протизіткнення повітряних суден. Підприємство працює і для «Укрзалізниці».

У 2008 році підприємство відвідав тодішній Президент України Віктор Ющенко. Йому презентували телевізор, який ДП «Новатор» розробив для європейського ринку.

У своїй декларації за 2017 рік Анатолій Вдовиченко вказав, що володіє квартирою у місті Хмельницькому, дачним будиночком на 66 кв.м у с.Шаровечка, земельною ділянкою площею 12 соток там же, також має два гаража. Якщо вірити декларації, то їздить Анатолій Вдовиченко на «ВАЗ 2107» 2004 року випуску.

Річна заробітна плата становила 732 062 грн. Готівкою він зберігає 20 тисяч доларів США, і 950 000 грн.

На сайті підприємства і досі немає жодної інформації про зміну керівника. Також відсутнє будь-яка інформація і на сайті Концерну Укроборонпрому. Жодної згадки і про оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади керівника держпідприємтсва.

Скріншот із сайту Концерну “Укроборонпром”

Скріншот із сайту Концерну “Укроборонпром”

Відповідно до витягу з ЄДР наразі керівником став Анатолій Запривода – заступник директора ДП «Новатор» з економічних питань.

Скріншот із фільму “ДП “Новатор” 50 років”

Новий керівник Анатолій Запривода у своїй декларації за 2017 рік вказав, що володіє лише земельною ділянкою на 24 кв.м. в Хмельницькому та недобудованим гаражем, а ось решта майна на його дружині: будинок в обласному центрі на 264 кв.м., житловим будинком  на 12,6 кв.м. у Давидківцях, та двома земельними ділянками на 3900 кв.м. та 622 кв.м. відповідно.

Також у власності дружини автівка «Volkswagen Tiguan»  2013 р.в. Сукупний дохід подружжя за 2017 рік склав 665 145 грн. Також готівкою Анатолій Запривода тримає 136 200 грн.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне