На Дністрі під час риболовлі потонули два підлітки

Фото: https://ngp-ua.info/

Рибалити на Дністер підлітки пішли ще в ніч з 10 на 11 червня, повідомляють у спільноті Kamianets Кам’янець Каменец.

На ранок п’ятниці, 11 червня, місцеві жителі знайшли на березі річки їхній одяг та мобільний телефон одного з хлопців. Староста села викликав рятувальників та поліцію. До рятувальної операції залучили правоохоронців, бійців «КОРД», кінологів, водолазів.

У неділю, 13 червня, вдалося відшукати одного з хлопців – жителя села Устечко Ігоря Сюсяйла, а 14 червня в обід на поверхню з води підняли ще одного потопельника – Петра Харука з села Летяче.

Обидва підлітки – одногрупники, після дев’ятого класу разом вступили до Заліщицького коледжу, там і подружилися. 10 червня Петро Харук приїхав в гості до Ігоря Сюсяйла. Увечері Ігор запропонував піти на рибалку, поплисти човном і перевірити сітки, які він поставив напередодні на іншому березі Дністра. Назад хлопці вже не повернулися.

Зі слів старости Устечка Ігоря Тухліновича, мати Ігоря Сюсяйла просила сина того вечора не йти рибалити. Переживала ще й через те, що Ігор не вмів плавати, але той не послухав і разом з другом все одно пішов на Дністер.

Зараз родина Ігоря розбита горем, адже в їхній сім’ї за півроку – це третій похорон. Ще взимку від тромбу раптово помер його батько, якому було всього 42 роки. Через два тижні померла бабуся хлопця. Мати і син залишилися самі у будинку. І ось тепер Ігор разом з товаришем втопилися.

У сім’ї Петра Харука з села Летяче про трагедію дізналися на другий день пошуків. Того дня, коли син поїхав до товариша в гості, його мати вирушила до Польщі на заробітки, але лише приїхала на місце, як їй подзвонили і повідомили про трагедію. Жінка одразу повернулася додому. У сім’ї Харуків окрім Петра є ще дві старші дочки.

Інформує НГП

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне