На Кам’янеччині поліцейські оголосили підозру серійному шахраєві

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції оголосили підозру кам’янчанину, який скоїв п’ять шахрайств та крадіжку.

Чоловік вже раніше був судимий за майнові злочини. Усі його правопорушення пов’язані з заволодінням мобільними телефонами. Так, 18 червня зловмисник викрав у свого знайомого телефон «ZTE», який здав у ломбард. За декілька днів чоловік попросив працівницю ломбарду, щоб дала йому той самий телефон начебто зателефонувати. Довірлива жінка погодилась, після чого шахрай зник з місця події разом з телефоном.

Через деякий час шахрай заволодів телефоном «Samsung» — попросив у продавця на місцевому ринку дозволу начебто показати його матері перед покупкою. Натомість, взявши телефон, зловмисник здав його в ломбард, а потім за тією ж схемою ошукав працівницю ломбарду. Схожим чином чоловік заволодів телефоном «Iphone», «тимчасово взявши» його в довірливого продавця, щоб нібито показати матері.

Ще однією жертвою шахрая стала його знайома, яка дозволила зателефонувати з її гаджету, однак зловмисник не повернув його.

Слідчі Кам’янець-Подільського РУП оголосили зловмиснику підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 190 (шахрайство, вчинене повторно) та ч. 4 ст. 185 (крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану) Кримінального кодексу України. 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне