На Кам’янеччині слідчі оголосили підозру за зберігання психотропних речовин 29-річному мешканцю Дунаєвеччини

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Чоловіка минулого тижня затримали оперативники, наразі йому оголошено про підозру у зберіганні психотропів та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

29-річний мешканець Дунаєвеччини попередньо через інтернет замовив психотропну речовину PVP. 13 грудня 2022 року близько 13:23 години підозрюваний забирав свій пакунок у м. Дунаївці, де його і затримали оперативники. 

Як встановили поліцейські, всередині пакунку знаходився поліетиленовий зіп-пакет із речовиною у вигляді кристалів, яка містить у своєму складі особливо небезпечну психотропну речовину — PVP масою більше 11 грамів.

За даним фактом слідчі Кам’янець-Подільського районного управління поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 309 (незаконне придбання, зберігання психотропних речовин у великих розмірах) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі йому вже оголошено про підозру за зберігання психотропних речовин та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

До слова, підозрюваний минулого року був засуджений за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України до 4 років позбавлення волі, але був звільнений від відбування покарання з іспитовим строком 2 роки. Тож наразі за скоєне підозрюваному може загрожувати позбавлення волі, термін якого визначить суд.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне