На Хмельниччині можуть розгорнути ще декілька центрів вакцинації

Фото: ІЛЮСТРАТИВНЕ

На Хмельниччині на сьогодні діють два центри вакцинації проти COVID-19: у Хмельницькому – в приміщенні телерадіокомпанії “UA:Поділля” (“Поділля-центр”) та у Кам’янці-Подільському – в Будинку офіцерів, з 9 до 16 год.

Однак, задля пришвидшення темпів вакцинації, можуть відкрити ще декілька таких центрів. Але все залежить від того чи до 18 червня область отримає ще одну партію вакцини CoronaVac, повідомляє Суспільне.

«Нам повідомляли, що вакцину ми мали отримати з 12 червня, але потім дату отримання перенесли. Попередньо ми мали отримати понад шість тисяч доз, але будемо вимагати більше. Наразі ця вакцина вже в Україні, але вона ще проходить лабораторний контроль. Все залежить від того, чи вчасно нам доставлять нову партію вакцини. Якщо вчасно, тоді центри можна буде розгорнути ще і на півночі, сході та заході області. Але поки не має достатньої кількості вакцини, якою можна було б забезпечити і першою, і другою дозу тих людей, які отримають щеплення у центрах, ми їх не розгортатимемо», – каже головна спеціалістка Департаменту охорони здоров’я Хмельницької ОДА Світлана Лукаш.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Позначки:  
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне