На Хмельниччині похоронили працівницю МВС Тетяну Шутяк, яка загинула в авіакатастрофі

Фото: https://suspilne.media/

22 січня в селі Соколівка Хмельницького району попрощались із 26-річною Тетяною Шутяк, заступницею керівника патронатної служби Міністерства внутрішніх справ України. Тетяна Шутяк 18 січня разом із керівництвом МВС перебувала на борту гвинтокрила, який розбився в Броварах на Київщині.

В рідному селі 26-річної Тетяни Шутяк з нею прийшли попрощатися рідні, близькі, а також працівники Нацполіції області. 24 січня їй мало виповнитися 27 років. Тетяна виросла в інтелігентній родині, бабуся, дідусь та матір — педагоги. Дівчина закінчила із золотою медаллю школу та з відзнакою Одеську юридичну академію, розповідає її перша вчителька Валентина Ткачук.

“Це її наполегливість. Ще під час навчання в школі її дуже часто брали на олімпіади, вона здобувала результати. Таня досягла на свої роки досить непоганого злету. Це майбутнє було і для родини, і для сім′ї, і для нас, як односельчан, і для всіх її друзів”, — каже Валентина Ткачук.

Після закінчення вишу Тетяна Шутяк потрапила на стажування до Верховної Ради України, стала помічником тоді ще народного депутата України Дениса Монастирського, пізніше працювала в Міністерстві внутрішніх справ — заступницею керівника патронатної служби. Її подруга дитинства Анаіт Болібрух розповідає: Тетяна любила свою роботу і вірила в те, що робила.

“В неї жодних сумнівів не було в тому напрямку, в якому вона рухалась. Вона була щаслива в своєму житті, в роботі. Нехай її життя було таким коротким, але воно було щасливим, це 100%. Надійнішої подруги в моєму житті, напевно, не було і немає. Таня була хрещеною мого сина, і коли я обирала хрещену, то ніяких сумнівів не було, що це буде саме вона”, — говорить Анаіт.

Її подруга каже, Тетяна мала нареченого Івана, з яким планували побратися.

Поховали Тетяну Шутяк на кладовищі в рідному селі Соколівка на Ярмолинеччині.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне