На Хмельниччині поліцейські впродовж 40 хвилин розшукали неповнолітню, яка на 3 дні зникла з дому

2
Фото: npu.gov.ua
Вчора, 13 серпня, близько 15.20 години до Кам’янець-Подільського відділення поліції надійшло повідомлення, що в селі Ріпинці зникла неповнолітня. Дільничний Дмитро Ільїн якраз був у селі, швидко зорієнтувався, де може бути дівчина. Разом зі старшим інспектором ювенальної превенції Анатолієм Саранчуком менш ніж за годину розшукали її.
Про це інформує прес-служба ГУ НП.
 
Як виявилось, батьки зниклої на деякий час поїхали до сусідньої Тернопільщини на сезонні роботи. Двох молодших дітей залишили під наглядом старшої повнолітньої доньки. 

Проте декілька днів тому між дівчатами виник конфлікт і молодша пішла з дому. Спочатку старша сестра сподівалася, що молодша повернеться самостійно, але коли вже третій день її не було вдома, зателефонувала батькам. А матір одразу повідомила до поліції.

У  той час, коли надійшло повідомлення, у Ріпинцях якраз перебував дільничний Дмитро Ільїн. Поліцейський швидко зорієнтувався, де може перебувати зникла. Менш ніж за годину спільно зі старшим інспектором ювенальної превенції Анатолієм Саранчуком знайшли її в одному із сусідніх сіл. 

Наразі і з дитиною, і з батьками працюють поліцейські та представники соціальних служб.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне