На Хмельниччині поліцейські завдяки камерам спостереження впродовж години розшукали і затримали грабіжника

Фото: hm.npu.gov.ua

Події мали місце у селищі Летичів 25 липня близько 11.50 години. 28-річний молодик відкрито викрав сумку з грішми, але усі його дії зафіксували камери спостереження, тож поліцейським знадобилось близько години, щоб розшукати і затримати зловмисника.

Затриманий родом із Чернівецької області. Чоловік тільки нещодавно звільнився з місць позбавлення волі,  де відбував покарання за крадіжки і злочини, пов’язані з наркотиками. 

Того дня 59-річна потерпіла заїхала до аптеки, залишивши сумку з речами і грішми на велосипеді. У цей час повз якраз проходив молодик, який і скоїв крадіжку. 

hm.npu.gov.ua

На щастя, усі дії зловмисника зафіксували камери спостереження. Тож працівникам Летичівського відділу поліції знадобилось всього близько години, щоб розшукати і затримати підозрюваного. Викрадені гроші у нього вилучили. Також правоохоронці встановили місце, де злодій викинув вкрадену сумку.

Чоловікові вже оголосили про підозру за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає позбавлення волі терміном від 4 до 6 років. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Сьогодні йому обиратимуть міру запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне