На Хмельниччині судитимуть чоловіка за пропозицію хабара поліцейським

Фото: ілюстративне

Правоохоронці Шепетівського району, що на Хмельниччині, скерували до суду обвинувальний акт щодо 44-річного чоловіка, якого обвинувачують у наданні неправомірної вигоди службовій особі.

Про це повідомляє поліція Хмельницької області.

За інформацією правоохоронців, у червні цього року в Шепетівці поліцейські відділу реагування патрульної поліції зупинили автомобіль «Фольксваген Пассат», водій якого порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки документів, зазначають пв поліції області, правоохоронці виявили невідповідність номерної панелі з ідентифікаційним номером авто.

“Аби уникнути відповідальності, 44-річний водій запропонував «вирішити справу на місці» за винагороду. Порушник наполягав на своєму попри попередження його судполіцейськими про кримінальну відповідальність. Врешті він поклав п’ять тисяч гривень у службове авто. Дії чоловіка правоохоронці зафіксували на нагрудні реєстратори. Пропозицію неправомірної вигоди задокументувала слідчо-оперативна група”, – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці принагідно зазначають, що санкція інкримінованої обвинуваченому статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу або обмеження чи позбавлення волі строком до чотирьох років.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне