На Хмельниччині тривають новорічні ялинкові ярмарки

ялинг
Фото: kmlis.gov

Новий рік – це, мабуть, єдине свято, яке протягом століть щорічно відзначають у всіх країнах і на всіх континентах, яке знають, люблять і яке з нетерпінням чекають люди, різні у своїх національних традиціях і релігійних переконаннях. Але ж у Новий рік можливо все, чи не так? Недарма народна мудрість каже: як зустрінеш його, так і проведеш.

В Україні, традиційно до Новорічних свят прикрашають ялинки. Важко уявити зимові свята без красиво прикрашеної зеленої, пишної красуні. Кожна сім’я традиційно прикрашає свою оселю ялинкою чи сосною.
А тому ДП “Новоушицьке лісове господарство” активно працює в напрямку забезпечення потреби даним продуктом. Новорічні ялинки реалізуються як місцевому населенню так і комунальним підприємствам міст для створення святкового настрою.

я

kmlis.gov

В цьому році уже реалізовано 678 новорічних ялинок – повідомляє прес-служба Новоушицького ЛГ. Хоча у 2017 році за увесь рік реалізація становила лише 856 шт. Слід відмітити, що цьогоріч великі партії новорічок закуплялися для прикрашання міст СКП “Вінницязеленбуд” – 231 шт та Кам’янець-Подільським СКП “Міськліфт-світло” – 342 шт.

Проте вистачить і для забезпечення місцевого населення. З цією метою підприємства розгорнуло ялинковий базар в смт. Нова Ушиця де проводиться роздрібний продаж новорічок. Усі новорічні деревця були заготовлені на спеціальних плантаціях їх вирощуванню.

я2

kmlis.gov

Продаж новорічних ялинок проводиться за цінами, встановленими підприємством. Їх відповідність можна легко перевірити на офіційному сайті ДП “Новоушицьке лісове господарство”.

І хочеться в котре наголосити, що б покупці обов’язково перевіряли наявність бирок на новорічних ялинках. Адже їх маркування свідчить про легальність даної новорічки, вказує на її походження та умови зростання. І цим ви убезпечуєте себе та свою родину.

Нагадаємо, що в Кам’янці відреаговано на звернення про появу лисів.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне