На Хмельниччині у населених пунктах відновлюють дорожні знаки, які були демонтовані на початку війни

Фото: Дунаєвецька громада

Про поступове відновлення дорожніх знаків з назвами населених пунктів, які були демонтовані на початку війни, інформують у Дунаєвецькій громаді.

«На виконання листа Хмельницької обласної військової адміністрації від 26.05.2022 року №193/1 та Кам’янець-Подільської районної військової адміністрації від 27.05.2022 року №687 щодо встановлення на дорогах загального користування місцевого значення раніше демонтованих дорожніх знаків 5.49 «Початок населеного пункту» 5.50 «Кінець населеного пункту», поступово встановлюємо дорожні знаки та повертаємо таблички з назвами населених пунктів, які були демонтовані на початку війни.

Коли в Україні було оголошено воєнний стан ми, як і всі, готувалися до оборони – знімалися дорожні знаки, встановлювалися блок-пости та спостережні пункти, які були необхідними в кризовий час.

Зараз, як і по всій Україні, де немає бойових дій, як і на звільнених від окупантів територіях, життя поступово впорядковується.

Необхідності приховувати вказівники наразі немає, а дорожні знаки та розмітка – це в першу чергу питання безпеки на дорозі» – йдеться у дописі громади у соцмережі.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне