На Хмельниччині упродовж минулої доби вогнеборці ліквідували шість пожеж у житловому секторі, на одній з яких загинуло двоє людей

Фото: https://km.dsns.gov.ua/

З шести пожеж, що сталися на території області, одна виявилась смертельною.

Попри застереження вогнеборців громадяни продовжують нехтувати елементарними правилами з пожежної безпеки у приміщеннях. Так, з легковажності сталися пожежі в Шепетівці, де горіла приватна оселя, Кам’янці-Подільському — там загорілось у квартирі 3-поверхового будинку та в селі Чабанівка однойменного району, де спалахнуло у приватному житловому будинку. А пожежа у приватному будинку в с. Виноградівка Ярмолинецького району забрала життя двох людей 63 та 34 років. Усі згадані вище загоряння виникли з однієї причини — через необережність під час куріння.

https://km.dsns.gov.ua/

Ще дві пожежі у приватних оселях на вул. Верейського в обласному центрі та в с. Антоніни Красилівського району виникли з різних причин: порушення правил пожежної безпеки при експлуатації теплогенеруючих агрегатів та потрапляння малокалорійного джерела запалювання на горючий матеріал.

Завдяки оперативності та злагодженим діям підрозділів ДСНС пожежі вдалося якнайшвидше ліквідувати та запобігти подальшому розповсюдженню вогню.

ГУ ДСНС України у Хмельницькій області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне