На Хмельниччині запрацює ще один мобільний ЦНАП

39
Фото: decentralization.gov.ua

26 листопада Міністр розвитку громад та територій України Альона Бабак та керівник програм співробітництва ЄС в Україні Штефан Шльойнінг передали мобільні ЦНАПи для двох ОТГ – Дунаєвецькій міській та Межівській ОТГ.

«Завдання Уряду забезпечити, щоб в результаті реформи місцевого самоврядування наші громади стали спроможними і сильними. Завдяки децентралізації максимальна кількість адміністративних послуг перейшла з рівня району до людей, в їх громади. Нині, за підтримки програми «U-LEAD з Європою», ми передаємо два мобільні Центри надання адміністративних послуг Дунаєвецької та Межівської ОТГ. Вони зробили все для того, щоб їх мешканці отримували якісні та доступні послуги», — зазначила Міністр під час передачі ключів від мобільних ЦНАП головам ОТГ.

Альона Бабак подякувала програмі «U-LEAD з Європою», що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами, Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією за комплексну та всебічну підтримку децентралізації в Україні. Та підсилення спроможності місцевого самоврядування надавати громадянам, які живуть в громадах якісні послуги. І висловила сподівання, що завдяки нещодавно підписаній Урядом додатковій Угоді наступні проекти в ОТГ будуть реалізовані.

«20 листопада Кабінет Міністрів України схвалив проект додаткової Угоди щодо продовження компоненту 2 програми «U-LEAD з Європою. Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку». А отже до кінця 2020 року всі заплановані заходи в рамках програми будуть впроваджені в Україні. І ми очікуємо, що за допомогою Програми будуть модернізовані понад 500 ЦНАП в тергромадах. Які в процесі об’єднання», — повідомила Альона Бабак.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне