На Хмельниччині зловмисники викрали вантажний автобус

11
Фото: hm.npu.gov

Впродовж години правоохоронці розшукали і затримали зловмисників, які в Ізяславському районі викрали у чоловіка вантажний мікроавтобус «ІВЕКО». Про це інформує сайт ГУ НП у Хмельницькій області.

Подія мала місце сьогодні, 25 лютого, в селі Білогородка Ізяславського району. До свого дільничого звернувся 31-річний місцевий житель і повідомив, що у нього викрали вантажний мікроавтобус «ІВЕКО». Дільничий разом з працівниками кримінальної поліції якраз були в сусідньому селі і працювали над розкриттям іншого злочину, тож оперативно прибули на місце події.

За хвилин 15 поліцейські в лісосмузі на відстані кілометрів 5-7 від села виявили викрадений транспортний засіб, а вже за годину розшукали і самих зловмисників. Ними виявилися 39-річний місцевий житель, який неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, та його 41-річний знайомий.

Обох затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі з’ясовують усі обставини події.

Нагадаємо, що полісмени затримали підозрюваних у вбивстві 50-річного чоловіка. Події мали місце 23 лютого близько 3-ї години ночі в місті Шепетівка. Свідками події стали мешканці будинку, які і повідомили до поліції, завдяки чому підозрюваних вдалося затримати менш ніж за годину. О 02.46 годині до чергової частини поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу багатоквартирного будинку по вулиці 400 років Шепетівки сталася бійка, у результаті якої помер чоловік.

 

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне