На Хмельниччину завітали представники Міжнародної місії ENEMO

Фото: www.adm-km.gov.ua

Вчора т.в.о. голови обласної державної адміністрації Володимир Кальніченко та голова обласної ради Михайло Загородний зустрілися з представниками Європейської мережі організацій зі спостереження за виборами (ENEMO).

Міжнародна місія ENEMO забезпечуватиме участь іноземних спостерігачів у позачергових виборах до Верховної Ради України 21 липня 2019 року.

www.adm-km.gov.ua

Іноземні спостерігачі – Петер Немет та Філіп Корач поцікавилися у керівництва області  чи існують проблеми або труднощі у процесі підготовки та проведення позачергових парламентських виборів. Також хвилювало їх питання належного забезпечення мешканців регіону у реалізації свого виборчого права та дотримання законодавства в частині виборчого процесу.

Володимир Кальніченко зазначив, що в області здійснюються усі необхідні заходи, спрямовані на створення необхідних умов для роботи виборчих дільниць, в частині матеріально-технічного забезпечення, а також вільного, демократичного волевиявлення громадян.

www.adm-km.gov.ua

Також Володимир Ілліч зауважив, що Хмельниччина – це найбільш стабільний в політичному відношенні регіон. “В повсякденному житті у нас налагоджена співпраця з громадськими організаціями та політичними силами, які діють на теренах області. Тому висловлюю сподівання, що позачергові парламентські вибори пройдуть демократично,  прозоро та згідно чинного законодавства”, – додав посадовець. 

Керівники обласної влади запевнили спостерігачів Міжнародної місії ENEMO у повному сприянні в їх діяльності на території області. В свою чергу, іноземні гості відмітили досить високий рівень  співробітництва та відкритості під час виборчого процесу.

Довідково:

У Хмельницькій області станом на 26.06.2019 р. зареєстровано 998 тисяч 335 виборців. Для проведення позачергових парламентських виборів в області створено 1535 виборчих дільниць, з яких 1506 – звичайних і 29 спеціальних.

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне