На Красилівщині нетверезий водій намагався підкупити поліцейських

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

27-річний місцевий житель, перебуваючи за кермом у стані сп’яніння, запропонував патрульним 1100 гривень, аби поліцейські не вилучали авто на арештмайданчик. 

18 лютого близько 21:00 години у селі Малі Зозулинці Заслучнянської тергромади по вулиці Центральній працівники групи реагування патрульної поліції зупинили автомобіль. Під час спілкування з 27-річним водієм правоохоронці відчули різкий запах алкоголю та запропонували йому пройти огляд. 

Перевірку на стан сп’яніння правопорушник проходити відмовився, натомість почав пропонувати правоохоронцям гроші, аби ті не забирали автомобіль на арештмайданчик. Незважаючи на те, що поліцейські декілька разів наголошували чоловіку про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, правопорушник усе ж залишив 1100 гривень у службовому автомобілі. Патрульні одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу. 

На водія склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП. Слідчі в свою чергу відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне