На Шепетівщині нетверезі молодики на автомобілі пошкодили електроопору

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Під час перевірки жителя Івано-Франківщини, який перебував за кермом, «Драгер» показав 1,25 проміле, що більше як у 5 разів перевищує допустиму норму.

Подія сталась у с.Велика Шкарівка, що на Шепетівщині. До поліції звернулись місцеві жителі та повідомили, що автомобіль ВАЗ врізався в бетонну електроопору. 

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Шепетівського райуправління оперативно відреагували на повідомлення. На місці події правоохоронці з’ясували, що 20-річний житель Івано-Франківської області сів за кермо ВАЗу напідпитку. Поруч з ним в автівці перебувало двоє пасажирів також у стані сп’яніння. 

Водій не впорався з керуванням та врізався в електроопору. Від удару транспортний засіб отримав значні механічні ушкодження. Водій та пасажири не травмувались. 

Втім, за скоєне водієві таки доведеться відповідати у суді. Поліцейські склали два адміністративних протоколи: за ч.1 ст.130 КУпАП ( Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ст.124. КУпАП ( Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, дорожніх споруд та іншого майна).

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Viber та Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне