На Шепетівщині поліцейські розкрили крадіжку ювелірних виробів з будинку

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

З помешкання пенсіонерів 18-річна зловмисниця під приводом жебракування викрала золоті та срібні прикраси. За свої дії шанувальниці чужих ювелірних виробів загрожує позбавлення волі строком до шести років.

Крадіжка сталась у с. Васьківці, що на Ізяславщині. До поліції звернулось подружжя пенсіонерів із повідомленням по те, що з їх будинку зникли цінні прикраси, які господарі зберігали у шафі. Як зникли золоті та срібні вироби потерпілі не знали — слідів злому, свідків чи очевидців події не було. 

Вжитими оперативно-розшуковими заходами працівники поліції впродовж доби встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилась 18-річна шепетівчанка. Дівчина разом з молодшою сестрою та матір’ю жебракували селом, коли зайшли до подвір’я пенсіонерів. Господарі в цей час порались, тому не помітили непроханих гостей. Дівчина, збагнувши, що натрапила на відчинений будинок, швидко зорієнтувалась та винесла звідти найцінніше.

https://hm.npu.gov.ua/

Коли причетну до вчинення злочину дівчину доставили до райуправління поліції, виявилось, що їй так припали до душі крадені каблучка та сережки, що вона одягла їх на себе. Та з викраденим майном зловмисниці довелось попрощатись. Частину золотих та срібних виробів правоохоронці вилучили й повернуть власникам. Решту майна дівчина встигла збути.

Наразі за даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального Кодексу України (крадіжка з проникненням). Досудове розслідування триває. За свої дії шанувальниці чужих ювелірних виробів загрожує позбавлення волі строком до шести років.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне