На Шепетівщині слідчі встановлюють обставини двох ДТП з потерпілими

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Цими вихідними на території Шепетівського району сталося три ДТП із загиблими та травмованими. Про автопригоду із чотирма загиблими повідомлялося раніше. На жаль, сталося ще дві ДТП, де травмувались люди, — на Полонщині та Ізяславщині. 

22 липня близько 12:00 години поблизу села Новоселиця 56-річний водій «Volkswagen Golf», рухаючись трасою в напрямку м.Полонне, зіткнувся з електроопорою. Внаслідок ДТП водій отримав численні тілесні ушкодження та був госпіталізований до місцевої лікарні.

23 липня близько 15:30 години поблизу села Лютарка, що на Ізяславщині, 40-річний водій «ВАЗ 2107» здійснив наїзд на велосипедиста.

https://hm.npu.gov.ua/

Внаслідок ДТП 48-річний керманич двоколісного транспорту отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований до хірургічного відділення Ізяславської багатопрофільної лікарні. 

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за даними фактами розпочали кримінальні провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження) і наразі встановлюють усі обставини.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне