На Шепетівщині зловмисник проник до сусідської оселі через горище, яке нещодавно лагодив

Фото: https://hm.npu.gov.ua/

Зловмисник проник до сусідської оселі через горище, яке нещодавно лагодив, та викрав заощадження власниці.

Подія відбулась 17 листопада у с. Мокіївці, що на Шепетівщині. 30-річний зловмисник допомагав сусідці лагодити дах. Тоді ж запримітив місце, де потерпіла зберігала свої заощадження, і вирішив ними заволодіти. 

Молодик раніше промишляв крадіжками, за що вже відбував покарання. Коли господарів не було вдома, він через горище проник до будинку і викрав 15 тисяч гривень. На радощах, поспішив «відсвяткувати» подію — пішов до сільської крамниці, сплатив там попередні борги та накупив чимало продуктів та випивки. 

Тим часом потерпіла повернулась додому та виявила відсутність грошей. Жінка одразу звернулась до правоохоронців. Поліцейські швидко встановили особу крадія, так як того дня він був єдиним «грошовитим» відвідувачем сільського магазину.  

Чоловіка знайшли у покинутому будинку на околиці селища. У скоєному він зізнався та повернув потерпілій кошти, які залишились. 

Слідчі Шепетівського райуправління поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 КК України (Таємне викрадення чужого майна, поєднане з проникненням в житло). Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Наразі слідчі дії тривають.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне