На святі останнього дзвоника хмельницькі патрульні відзначили двох школярів, які знайшли і повернули жінці загублені речі

Фото: hm.npu.gov.ua

Сьогодні хмельницькі патрульні завітали до двох шкіл на свято останнього дзвоника і відзначили школярів, які нещодавно знайшли та повернули хмельничанці загублені речі.

Нещодавно на Львівському шосе поблизу залізничних колій двоє школярів та їхній старший товариш, учень профтехучилища, знайшли ключі, документи та інші речі, які належали місцевій жительці.

hm.npu.gov.ua

Діти, як і належить, зателефонували на лінію «102» та повідомили про свою знахідку. У свою чергу патрульні за даними з документів швидко розшукали власницю і повернули їй втрачені речі.

І от поліцейські завітали на свято останнього дзвоника до 8 і 6 школи та на лінійці, в урочистій атмосфері, нагородили хлопців спеціальними відзнаками «За активну громадянську позицію та допомогу співробітникам поліції». Ще одна відзнака чекає на учня ПТУ.

Патрульні закликають інших підлітків брати приклад зі своїх однолітків. Поліцейські наголошують на тому, що завжди реагують на повідомлення незалежно від того, надійшло воно від дорослого чи від дитини.

Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Нагадаємо, що на Шепетівщині 15-річний підліток зломав щелепу чоловіку та обікрав його. Нападник зламав 23-річному потерпілому щелепу та викрав два мобільних телефони і гаманець. Викрадені речі у підозрюваного в розбійному нападі поліцейські вилучили. Наразі слідчі дії тривають.

 

Приєднуйтесь до нашого каналу у Telegram
Поділіться в соціальних мережах:

Популярне